.
----------
درباره ما
-------
آخرین مطالب
--------------
دیگر موارد
آمار وب سایت

مرحوم محمدرضا آغاسی

 

خبر آمد خبری در راه است       سرخوش آن دل که از آن آگاه است

 

 

شاید این جمعه بیاید، شاید       پرده از چهره گشاید، شاید

 

 

دست افشان، پای کوبان میروم    بر در سلطان خوبان میروم

 

 

میروم بار دگر مستم کند     بی پر و بی پا و بی دستم کند

 

 

میروم کز خویشتن بیرون شوم    پردهی لیلا رخی مجنون شوم

 

 

هر که نشناسد امام خویش را    بر که بسپارد زمام خویش را

 

درمصرع دوم زمام کنایه از اختیار است ولی استاد زمان خوانده اند

با همهی لحن خوش آواییام       در به در کوچه تنهاییام

 

 

ای دو سه تا کوچه ز ما دورتر     نغمهی تو از همه پر شورتر

 

 

کاش که این فاصله را کم کنی     محنت این قافله را کم کنی

 

 

کاش که همسایهی ما میشدی    مایهی آسایهی ما میشدی

 

 

هر که به دیدار تو نایل شود       یک شبه حلاّل مسائل شود

 

 

دوش مرا حال خوشی دست داد      سینه مارا عطشی دست داد

 

 

نام تو بردم لبم آتش گرفت     شعله به دامان سیاوش گرفت

 

 

نام تو آرامهی جان من است      نامهی تو خط امان من است

 

 

ای نگهت خاستگه آفتاب          بر من ظلمتزده یک شب بتاب

 

 

پرده برانداز ز چشم تَرم             تا بتوانم به رخت بنگرم

 

 

ای نفست یار و مدد کار ما          کـی و کجا وعدهی دیدار ما

 

 

دل مستمندم ای جان به لبت نیاز دارد 

 به هوای دیدن تو هوس حجاز دارد

 

 

به مکه آمدم ای عشق تا تو را بینم 

 تویی که نقطهی عطفی به اوج آیینم

 

 

کدام گوشه مشعر، کدام کنج منا

 ز شوق وصل تو در انتظار بنشینم

 

 

ای زلیخا دست از دامان یوسف باز کش

تاصبا پیراهنش را سوی کنعان آورد

 

 

ببوسم خاک پاک جمکران را           تـجلیخـانه پیغمبران را

 

http://s3.picofile.com/file/7383568816/aqasi_md14.wma.html



:: برچسب‌ها: شاید این جمعه بیاید شاید ,
:: بازدید از این مطلب : 422
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2

 امام كاظم(علیه السلام) مى فرماید: رجب، نام نهرى در بهشت است كه از شیر سفیدتر و از عسل شیرین تر است; بنابراین هركس یك روز از ماه رجب را روزه بدارد، خداوند از آن نهر به او خواهد نوشاند.

همچنین آن حضرت در روایت دیگرى مى فرماید: رجب، ماه عظیمى است كه خداوند، اعمال نیك را در آن چند برابر مى فرماید و گناهان را در آن محو مى كند. پس هركس یك روز از ماه رجب را روزه بگیرد، به اندازه مسیر یك سال از جهنّم دور و هركس سه روز از آن ماه را روزه بدارد، بهشت بر او واجب مى شود.

بارى در كرامت و فضیلت این ماه، حضرت امام صادق(علیه السلام) نیز مى فرماید: آن گاه كه قیامت برپا شود، منادى الهى فریاد زند: «أین الرجبیّون؟»; كجایند آنانكه ماه رجب را گرامى داشتند و از آن، بهره ها بردند؟ از آن انبوه جمعیت، گروهى برخیزند كه نور جمالشان محشر را روشن كند. بر سر آنان تاج هاى شاهى كه مرصّع به درّ و یاقوت است، قرار دارد و در طرف راست هرنفر از آنان هزار فرشته، در سمت چپ نیز هزار فرشته به او كرامت و تعظیم الهى را تبریك گویند. از جانب الهى ندا آید: بندگان و كنیزانم، به عزت و جلالم سوگند، شما را جاى و مقام گرامى و عطایاى فراوان دهم و شما را در جایى جاى دهم كه از زیر آن نهرها جارى است و شما در آن جاوید خواهید بود زیرا شما داوطلبانه براى من در ماهى كه من بزرگش داشتم روزه گرفتید. سپس، خطاب به فرشتگان فرماید: فرشتگان من! بندگان و كنیزان را به بهشت داخل كنید. در اینجا حضرت صادق(علیه السلام) فرمود: این پاداش، براى كسى است كه گرچه یك روز از اول یا وسط یا آخر ماه رجب را روزه بدارد.

پیامبر گرامى ما در بیان عظمت و اهمیت ماه رجب مى فرماید: خداى متعال، در آسمان هفتم، فرشته اى به نام «داعى» قرار داده است. هرگاه ماه رجب فرا رسد، آن فرشته دعوت كننده، هرشب تا به صبح گوید: خوشا به حال كسانى كه به ذكر الهى مشغولند; خوشا به حال كسانى كه با میل و رغبت تمام، رو به سوى درگاه خدا آرند. و خداوند مى فرماید: من همنشین كسى هستم كه با من همنشین باشد، و مطیع كسى هستم كه فرمان مرا ببرد و آمرزنده ام كسى را كه از من طلب آمرزش كند. این ماه رجب ماه من، بنده هم بنده من، و رحمت هم از آن من است; هركس مرا در این ماه بخواند، پاسخ مثبت دهم; و هركس از من چیزى بخواهد، به او عطا كنم; و هركس از من هدایت جوید، هدایتش كنم.

من این ماه را وسیله ارتباط بین خود و بندگانم قرار داده ام پس هركس به آن چنگ زند، به من مى رسد.

گرچه تمام ماه رجب، نزد خداوند و اولیاء گرامیش عزیز و ارجمند است لیكن برخى از اوقات آن، فضیلت ویژه اى دارد; مثلا اوّلین شب جمعه ماه رجب، داراى امتیازى بزرگ است. پیامبر اسلام(صلى الله علیه وآله) مى فرماید: از اولین شب جمعه ماه رجب غافل نشوید; فرشتگان آن را «لیلة الرغائب» مى نامند. چرا كه وقتى یك سوم از شب گذشت، هیچ فرشته اى نیست مگر اینكه در كنار كعبه مشرفه آید; آنگاه خداوند نظر مرحمت به آنان كند و فرماید: فرشتگانم! هرچه خواهید از من بخواهید. فرشتگان گویند: بارالها حاجت و خواسته ما آن است كه روزه داران ماه رجب را بیامرزى; خداوند متعال فرماید: آمرزیدم.

یكى از كارهاى مهم و شایسته در ماه رجب، كمك به مستمندان است. امام صادق(علیه السلام) از پدران گرامیش از امام على(علیه السلام) نقل مى كند كه آن حضرت فرمود:...هركس به خاطر خدا در ماه رجب صدقه بدهد، خداوند وى را آنچنان اكرام فرماید كه نه چشمى دیده و نه گوشى شنیده و نه بر قلب انسانى خطور كرده باشد.

در بیان فضیلت ماه رجب، به همین چند حدیث شریف بسنده مى كنیم و مى گوییم: اگر هیچ حادثه اى در ماه رجب رخ نمى داد، باز هم رجب ارزش خاص و ویژگى استثنائى خود را داشت; لیكن حوادثى در آن به وقوع پیوسته است كه مهمترین آن، در روز بیست و هفتم این ماه است؛ چرا كه آخرین پیامبر برگزیده الهى حضرت محمد(صلى الله علیه وآله) در این روز از جانب خداى متعال مأمور هدایت مردم و ابلاغ هدایت و رسالت الهى گردید.

بندگان صالح و آگاه الهى، ماه رجب و شعبان را به عنوان زمینه و مقدمه اى جهت كسب آمادگى براى درك درست و شایسته ماه مبارك رمضان به حساب مى آورند. خوشبختانه هم اكنون در برخى از شهرهاى كشور عزیزمان ایران، اهل عبادت و معرفت دو برنامه دارند و آن ها را با هم اجرا مى كنند: یكى «اعتكاف» كه دستور اكید اسلام است با احكام و دستورات ویژه اش و دیگرى برنامه اى به نام عمل ام داود، دستورى كه از حضرت امام صادق(علیه السلام) به ما رسیده است.

براى آگاهى از برنامه ها و عبادات و دعاهاى این ماه به كتب ادعیه

چون «مفاتیح الجنان»، «اقبال الأعمال» و غیره مراجعه كنید.

http://www.asriran.com/view.php?id=46596
 



:: برچسب‌ها: فضيلت ماه رجب ,
:: بازدید از این مطلب : 532
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
 

SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز :

 

حضرت اباالحسن علی ابن امام محمد باقر (علیه السلام) در سال 113 هجری قمری جهت امر تبلیغ دین مبین اسلام و پاسخگویی به احساسات مذهبی مومنان وارد کاشان شدند و به مدت 3 سال در میان عاشقان و دلباختگان اهل البیت به ارشاد مردم ولایتمدار پرداختند از ویژگیهای بارز این امامزاده لازم التعظیم می توان به فرزند بلافصل بودن و هچنین نایب الامامین یعنی امام محمد باقر (علیه السلام) و امام جعفر صادق (علیه السلام) اشاره نمود درخصوص مقام والای آنحضرت روایتهای متعددی نقل شده است که از جمله آن می توان به حدیث حضرت امام صادق (علیه السلام) اشاره نمود که می فرماید :هرکس برادرم حضرت علی ابن باقر (علیه السلام) را در اردهال زیارت کند مانند کسی است که قبر جدم حسین (علیه السلام) را در کربلا زیارت کرده باشد و هچنین حضرت امام رضا (علیه السلام) می فرماید نعم الموضع الاردهال فلزم و تمسک به ، چه خوب مکانی است اردهال پس به آن التزام و تمسک پیدا کنید حضرت علی ابن امام محمد باقر (علیه السلام) در سال 116 هجری قمری با یاران و اعوانش به جنگ با کفر زمانه می پردازد و پس از رشادتهای فراوان سرانجام در 27 جمادی الثانی در دره ازناوه با یاران باوفایش به شهادت رسید و سر مبارکش را از تن جدا نموده و برای حاکم جور وقت در شهر قزون ارسال نمودند و بدن مطهرش را در مشهد اردهال به خاک سپردند.


 
به گزارش «شیعه نیوز»،‌ بعد از ورود به ایوان صفا، سمت راست پله ها سردابه ای وجود دارد که تقریبا به طول و عرض 6*3 و دارای عمق 5/3 متر می باشد. درباره این سردابه و تابوت های داخل آن سخنان زیادی گفته اند از جمله نقل می کنندکه در سال 1313 اعتضادالدوله حکمران قم به مشهد اردهال آمده فرمان می دهد تا روی سردابه را می شکافند و شخصا داخل سردابه شده حدود یکصد تابوت در آنجا دیدار می کند که در هر یک جسدی سالم و از هم متلاشی نشده در حالی که لباس زندگی به تن داشتند و روی گونه های بعضی خون خشکیده نمودار بود مشاهده می کند و ایشان را از یاران سلطان علی (ع) می شمارد. این شهرت حس کنجکاوی اهل تحقیق را برانگیخته و از جمله به سمع حضرت آیت الله آقای سید شهاب الدین مرعشی نجفی (رحمه الله) رسیده بود و معظم له که بیش از هر کس پی جوی کشف حقایقند در سال 1341 شمسی دعوت اهل محل را برای مسافرت به مشهد پذیرفته و به نیت تامین موتور برق بدان محل حرکت کرده ضمن اقامت چند روزه خود در مشهد برای مشاهده سردابه از نزدیک اظهار کمال علاقه می کنند در نتیجه در نیمه شبی گوشه ای از سطح ایوان صفا را شکافته دریچه ای به سردابه باز می کنند و پس از تهویه مصنوعی هوای داخل سردابه، بدوا یکی از جوانان محلی داوطلب و پیشقدم گشته چراغ زنبوری حاضر را گرفته با کمک چندین نفر از معتمدین و مومنین داخل سردابه می شود و پس از کسب اطمینان از عدم وجود خطر معظم له به کمک وی از خاکریز کنار سردابه به زیر رفته، وارد محوطه آن می گردند و بطوری که ایشان نقل فرمودند: در جانب شرقی سردابه متجاوز از یکصد تابوت به اندازه های مختلف بلند و کوتاه و رنگهای متفاوت زرد و سیاه در سه ردیف روی یکدیگر گذاشته شده است که قسمتی از تخت های چند تابوت شکسته شده است و درون هر یک جسدی در لباس با سر و صورت باز و مو های ژولیده نمودار است حضرت آیت الله العظمی مرعشی نجفی در بازدید خود در سال 1341 از نپوسیدن تابوت ها(سالم ماندن اجساد) اظهار تعجب نموده و شهدا را از یاران حضرت علی بن باقر (علیه السلام) قلمداد نموده اند.


منبع: کتاب مجموعه تاریخی مشهد اردهال (کاشان) تالیف :حسین فرخ یار صفحه 153
     -----------------------------
----------------------
-------------------------------
---------------------------


:: برچسب‌ها: مشهد اردهال ,
:: بازدید از این مطلب : 498
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
22

Kindly tell the tender deer, O morning breeze
I am wandering your desert and the wild countries.
Long live the sugar merchant, but why
Is he unkind to sweet lovers, the honey-bees?
Tender rose, pride in your goodness forbids
To ask the manic nightingale of his fantasies.
Only with gentle compassion can you trap the wise.
The wise bird from any snare simply flees.
I know not why there is no familiarity
With the tall, black eye, bright faced beauties.
When in company of friends, glass of wine in hand
Remember old companions who travel upon the breeze.
The only criticism that I can have of you;
For kindness, the beauties charge extortionate fees.
No wonder if in the heavens, as claims Hafiz; 

Venus’ song brings Christ to dancing sprees.

 

صـبا بـه لطـف بگو آن غزال رعنا را 
که سر به کوه و بیابان تو داده‌ای ما را
شـکرفروش کـه عمرش دراز باد چرا
تفـقدی نـکـند طوطی شکرخا را
غرور حسنت اجازت مگر نداد ای گـل
کـه پرسشی نکنی عندلیب شیدا را
به خلق و لطف توان کرد صید اهل نظر
بـه بـند و دام نـگیرند مرغ دانا را
ندانم از چه سبب رنگ آشنایی نیست
سهی قدان سیه چشم ماه سیما را
چو با حـبیب نـشینی و باده پیمایی
بـه یاد دار مـحـبان بادپیما را
جز این قدر نتوان گفت در جمال تو عیب
کـه وضع مهر و وفا نیست روی زیبا را
در آسمان نه عجب گر به گفته حافـظ
سرود زهره به رقص آورد مـسیحا را

http://1englishweb.blogfa.com



:: بازدید از این مطلب : 739
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1

بسمه تعالی

  برای ارتباط سازی فایل و برنامه به چند نکته توجه فرمایید

1-             بر روی فایل مورد نظر راست کلیک نموده ،

گزینه یopen with   را انتخاب و اجرا کنید ؛ اگر یقین ندارید فایل شما با چه برنامه ای باز می شود ،حتما" تیک پایین جدول را بردارید سپس با برنامه ای که احتمال بیشتری می دهید ارتباط سازی کنید

2-             بعضی از فایلها اسم خاصی دارند که نشانگر نوع فایل می باشد مثل AVSEQ = dat که وی سی دی یعنی فیلم هستند

3-             بعضی از فایلها مخفی سازی شده اند مثل فایلهای سیستمی که نباید باز شود

4-             تصاویر و نوشته ها حجم کمتری را می گیرند پس از 5و6 مگا بایت بیشتر نیستند وشاید به 950 کیلو بایت هم نرسند

5-             فایلهای صوتی و فیلمی حجم بیشتری را می گیرند پس  از 5و6 مگا بایت بیشتر هستند وممکن است به 450 مگا بایت هم برسند

6-             اگر فایلی که پسوند  dat  و حجم کمی دارد با یکی از برنامه های فیلمی باز نشد ؛ آن فایل مخفی سازی شده است و نباید باز شود

7-             در نرم افزارهای تولیدی به نام فایلها و پوشه ی آن هم توجه شود

8-             فایلهای فشرده به دو یا چند برنامه نیاز دارند ابتدا باید با  win rar بازشوند سپس با توجه به پسوندشان ارتباط سازی شوند

9-             اگر پسوند فایل ra یا ram بود حتما" با real player باز کنید

10-      پسوند wma صوتی و wmv  فیلمی است

11-      اگر فایلی را با برنامه ای ارتباط سازی کنید و تیک پایین جدول را برندارید، تمام فایلهای ذخیره شده بر روی هارد دیسک که همان پسوند را دارند با این برنامه ارتباط سازی می شوند

12-      اگر فایلی حجم کمی داشت و فاقد پسوند بود ؛ آن را

                     با برنامه ی  publisher ارتباط سازی کنید

13-      فیلمهای موبایل در رایانه با  Quick Time باز می شود

14-      چنانچه برنامه ی کاربردی جدیدی نصب نمودید ؛ توجه کنید

 فایلهای مربوط به آن ؛ هنگام Save As با چه پسوندی ذخیره می شود

15-      بر روی فایل راست کلیک نموده با استفاده از  properties

 با مشخصات فایل آشنا شوید

16-      هنگام تغییر نام فایلها ؛ حتما" پسوند را مخفی کنید

17-      با نمایش جزئیات (Details) فایل در my computer پسوند

آن را شناسایی کنید

18-      برنامه های مورد نیاز را قبل از  ارتباط سازی نصب کنید

19.  فایلهایی که دارای پسوند htm هستند ممکن است خوانا نباشند برای رفع این اشکال از مسیر

  view-Encoding گزینه ی مناسب را انتخاب واجرانمایید همچنین اگر نوار زرد کم رنگی در بالای آن ظاهرشد بر روی آن کلیک و گزینه ی Allow Blocked را انتخاب واجرانمایید



:: برچسب‌ها: ارتباط سازی ,
:: بازدید از این مطلب : 547
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
موضوعات
صفحات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
-------
پشتیبانی